Lieve allemaal,

Het was weer een bijzonder jaar, om het maar even zacht uit te drukken. We begonnen met een lockdown en eindigen helaas wederom met gesloten deuren. Het vergt niet alleen van ons, maar ook zeker van onze klanten, de nodige flexibiliteit.

Om die reden willen we via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor hun geduld van het afgelopen jaar. Wij doen ons werk met zoveel plezier, en kunnen dat mede doen door het vertrouwen dat jullie ons iedere keer weer geven. Dat waarderen wij enorm đŸ’›.

Wij blijven positief, en gaan er vanuit dat we na de 14e gewoon weer open mogen. Er is een wachtlijst gemaakt op volgorde van de afspraken die al stonden, en zodra wij meer weten, zullen we iedereen zelf bellen om een nieuwe afspraak in te plannen. Als u twijfelt of u op de wachtlijst staat, maar wel zeker wil zijn dat we u bellen zodra het mag, bel of app ons dan even en dan zetten wij u erbij.

Net als vorige keren hebben wij uitgroei setjes voor de dames die 14 januari vĂ©Ă©Ă©l te lang vinden duren, bel even naar de salon als u wilt dat wij er eentje voor u klaar zetten! Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

Dan rest ons niets anders dan iedereen een goed uiteinde te wensen, en alle Ă¡llerbeste wensen voor 2022, dat deze iedereen maar op positieve manier mag verassen đŸ¥°

Lieve groet,

Dagmar, Demi, Dorien, Fleur, Kelly, Meddy, Melissa, Demi en Lilo