Kwaliteit & Service

“HAARKAZERNE” is een salon die sterk gericht is op de individuele mogelijkheden van haar klanten. Door oprechte interesse en aandacht wordt de tijd genomen te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij de klant en zijn of haar lifestyle. Een bezoek aan “HAARKAZERNE” is een beleving en zorgt voor een Feel Good gevoel. Maar het allerbelangrijkste voor “HAARKAZERNE” is een brede interesse in de klanten. Het advies wordt niet alleen gebaseerd op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, maar het team is ook geïnteresseerd in de hele lifestyle en geeft graag een advies dat volledig op de klant is afgestemd.

“Een salon waar hoogwaardige kwaliteit en service centraal staan”

Vanuit deze visie werken wij met een professioneel team van ervaren haarstylisten en kleurspecialisten, die kunnen in spelen op individuele behoeften, om zo onze klanten te voorzien van een persoonlijk advies voor iedere gewenste look. Om ons te blijven onderscheiden volgen alle medewerkers intensieve trainingen, waarbij diverse aspecten zoals vaktechnische vaardigheden, service en communicatie uitgebreid worden behandeld. Deze ervaring en onze passie voor het vak resulteren in het professioneel inspelen op de behoeften van onze klanten, wat leidt naar het gewenste eindresultaat.

Door deel te nemen aan toonaangevende wedstrijden en haarshows, zoals bijvoorbeeld de Coiffure Award, blijven we gemotiveerd en gestimuleerd om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van fashion. Dit inspireert ons om de looks op onze eigen creatieve manier te kunnen vertalen naar de salon.