Wel dus! Als een beschimmelde kers op een taart die toch al niet smaakte.  

Gesloten tot en met 10 februari.. Die hadden we echt ff niet aan zien komen! Wat een tegenvaller.. De maand december is altijd een periode waar we met z’n allen onwijs naar uitkijken. De sfeer, de blije gezichten van onze klanten en zelfs de vele extra uren die we met elkaar doorbrengen.  

De teamspirit is in deze periode op zijn sterkst en de dankbaarheid het grootst.  

Het voelt daarom mega vreemd dat wij nu ‘vrij’ zijn in de aanloop naar de feestdagen. We gaan er vanuit dat dit meteen de laatste keer is in onze carrière, dus we proberen er ook wel een beetje van te genieten, maar we hadden het toch liever anders gezien! 

We zijn achter de schermen weer druk bezig met alle telefoontjes en het verzetten van de afspraken. Ook zijn wij onze color-kits en producten rond aan het brengen, zodat iedereen toch lekker kan shinen onder de boom. Haarkazerne tv is weer in de maak, zodat jullie niet vergeten hoe we eruit zien.  

We hebben de online agenda helaas even dicht moeten gooien, omdat we nog niet weten hoe de roosters eruit komen te zien als we straks weer groen licht krijgen. Mocht je alvast op de lijst gezet willen worden, kun je ons appen op 06 – 57 38 37 78 of mailen op info@haarkazerne.nl. 

Wij zijn dagelijks in de salon, maar helaas mogen wij niemand binnen ontvangen. Dus mocht je nog iets nodig hebben, kun je ons ook bereiken op ons vaste nummer, 040-2837430, dan komen wij het gewoon bezorgen! Wij mogen wel vanuit de etalage naar iedereen zwaaien, dus als je even een vriendelijk gezicht wil zien ben je welkom om even langs te lopen 😉 

Nou dat was het dan. We hebben ook echt mooie kansen gekregen en mooie dingen gemaakt, maar oh oh 2020.. jij lelijke stiefzus, we kunnen niet wachten tot je voorbij bent.  

Bedankt voor al jullie lieve woorden, zorgen en bezoekjes van het afgelopen jaar. Wij wensen iedereen ondanks alles fijne dagen en een gezond en liefdevol 2021. 

Pas goed op elkaar en tot snel! 

Liefs Team Haarkazerne 💛