HAARKAZERNE

“Harry Goede Haarmode” heeft een nieuw jasje gekregen. Sterker nog we hebben nieuwe schoenen, een nieuwe broek, kortom, een hele nieuwe outfit. En om dat af te maken hebben wij ook een nieuwe coupe die helemaal van deze tijd is. Dit in de vorm van een nieuwe naam: HAARKAZERNE.

Dit is misschien nog wel het spannendst van allemaal. Als Harry Goede Haarmode hebben wij de afgelopen 28 jaar een reputatie opgebouwd waar niemand omheen kan. Dit is dan ook de basis voor ons nieuwe concept.

U denkt wellicht “Is dit nodig, een nieuw concept?”. Voordat ik in details treedt over het nieuwe concept, is het een goed moment om duidelijk te maken dat er met de aanpak van Harry Goede Haarmode niets mis was. Maar tijden veranderen nu eenmaal in een razend tempo. Daarnaast heeft er nog een grote verandering plaatsgevonden. Sinds 1 maart 2015 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Harry is er zelf nog 2 dagen per week, waardoor hij een fijne balans heeft gevonden, en zo meer tijd heeft voor zichzelf en de familie. En dat heeft hij verdiend.

Even terug naar het nieuwe concept.

HAARKAZERNE gaat zich nóg meer richten op de individuele wensen van haar klanten. Er wordt ruim de tijd genomen voor advies en maatwerk, of het nu gaat over een passende coupe, een geweldige kleur, of prachtige make-up. Of wellicht advies omdat een nieuwe uitdaging daarom vraagt, HAARKAZERNE is vanaf 1 mei aanstaande daar volledig voor ingericht. Naast een prachtig interieur is er ook een volledig nieuwe routing binnen de muren van ons prachtige pand. Maar wat niet zal veranderen is de gezelligheid, de service, de beleving en uiteraard het vakmanschap waar wij altijd in uitblonken.

Ik heb gekozen voor een naam waarbij de nadruk niet op één persoon, maar op het hele team ligt. Misschien was ‘Dagmar Goede Haarmode’ iets meer voor de hand liggend, maar een salon is zo sterk als haar gemotiveerde team, en HAARKAZERNE was voor mij allesomvattend gezien de historie van het pand waar wij zitten, en het prachtige vak dat wij met zijn allen uitoefenen.

Ik kan bijna niet wachten om u te laten meegenieten van al dit moois. Vanaf 1 mei 2016 heten wij u dan ook van harte welkom in onze HAARKAZERNE.

Dagmar Goede.