UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19) – 6 mei

Finally! Wij hebben zojuist te horen gekregen dat wij vanaf aanstaande maandag 11 mei weer open mogen, en we kunnen niet wachten! Omdat het nog wel even zal duren voor de situatie weer als vanouds is, hebben wij een aantal maatregelen getroffen om deze periode zo verantwoord mogelijk door te komen. Allereerst antwoord op de meest gestelde vraag: ‘Wanneer kan ik een afspraak maken??’

UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19) – 21 april

Corona dag 10937. Ok niet echt maar zo voelt het dus wel.. Waarschijnlijk voor jullie, als jullie weer eens in de spiegel kijken. En voor ons, omdat onze handen jeuken om weer aan de slag te gaan! We missen ons vak, en we missen jullie!

UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19) – 2 april

Oeioei, 4 weken erbij.. We beseffen ons heel goed dat het ontzettend lastig is, dat jullie gevraagd wordt jullie knipbeurt uit te stellen. Geloof mij, wij staan met het hele team te popelen om weer aan de slag te kunnen, maar helaas is het even niet anders! Als dit is wat nodig is om de druk van de ketel te halen, werken wij daar natuurlijk aan mee!

UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19) – 24 maart

Allereerst onwijs bedankt voor jullie warme berichtjes deze week, die hebben ons echt heel erg goed gedaan! Gister heeft de regering dan eindelijk beaamd dat wij een week geleden de juiste keuze hebben gemaakt. Ohh wat was dat lastig, je zag salons dicht gaan en weer openen, om uiteindelijk toch weer te sluiten. De kogel is nu ook landelijk door de kerk, en wij zijn definitief gesloten tot en met 6 april.

STATEMENT HAARKAZERNE CORONAVIRUS (COVID-19) – 17 maart

De komende 2 weken zijn wij gesloten, minstens tot 2 april. Als ik onze schippers mag geloven is verspreiding niet tegen te gaan, maar kunnen wij zo ons steentje bijdragen om de heftigheid waarmee dit nu gebeurt, af te zwakken. Fingers crossed dat dit effectief gaat zijn, en dat we jullie hierna weer voorzichtig in de salon kunnen verwelkomen. Hoe dit er precies uit komt te zien kunnen we pas over een tijdje zeggen, in de tussentijd proberen we zoveel mogelijk contact met jullie te houden via onze sociale kanalen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN:

Quarantaine update 1

https://youtu.be/idIJIq8j11Q

Quarantaine update 2

https://youtu.be/Upa-TefDfPg

Quarantaine update 3

https://youtu.be/Is_B0paeuWw