Haarkazerne kapper nuenen
april 12, 2016 Blog Geen reacties

Met trots introduceren wij Fibreplex, als nieuwe behandeling van Schwarzkopf Professional voor een blijvend stralende kleur. Dankzij het 3 stappen Bond Fortifying System minimaliseert FIBREPEPLEX haarbreuk tot 94% waardoor kappers niet bang hoeven te zijn voor compromissen tijdens de kleurbehandeling. FIBREPLEX garandeerd een hoge haarkwaliteit na het kleuren zonder verandering in developer, inwerktijd of de dagelijkse routine.

Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden.

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. Wij zijn bij Haarkazerne gespecialiseerd in haarkleuring, Fibreplex vormt een van onze nieuwste behandeltechnieken die je nog bijna nergens anders in Nederland kunt ondergaan.

 

WAT IS FIBREPLEX?

Benieuwd naar wat Fibreplex precies is? Fibreplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Fibreplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

HOE WERKT FIBREPLEX?

Hoe werkt Fibreplex, hoe zorgt het ervoor dat u uw haar op een veilige manier kunt laten verven?

Het product maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan. Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die hier gebruik van maken zijn razend enthousiast.

 

FIBREPLEX BEHANDELING BIJ HAARKAZERNE

Als hulpmiddel draagt Fibreplex Bond Multiplier No.1 bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Fibreplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Fibreplex is verkrijgbaar vanaf 10 euro bovenop de prijs van de kleuring.

 

Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Bekijk op de website en social media wat de kleurspecialisten zeggen over #Fibreplexeffect.

Haarkazerne kapper nuenen

Written by Dagmar