juni 30, 2020 Blog Geen reacties

Nuenen, 28 juni 2020

Time Flies!

Alsof we een marathon hebben gelopen. 5 Weken van 7 dagen en 5 koopavonden. Laat ik beginnen met een ode aan al onze meiden, want wat hebben ze hard gewerkt en wat hebben ze mooie dingen gemaakt!

Voor iedereen was het natuurlijk wennen, ook voor onze lieve klanten, maar dit ging verbazingwekkend soepel. En het had ook wel wat. Het deed me denken aan de periode van de verbouwing van de salon 4 jaar geleden, toen wij in die mobiele kapsalon werkten. Dat was echt alles behalve optimaal, maar die periode had ook wel iets gezelligs, iets speels. Nu is het gelukkig veel minder kneuterig dan toen, maar dat constante schakelen in combinatie met het begrip van je klanten heeft ook wel wat speels. Dus ondanks de vele uren hebben we echt heel veel plezier gehad!

Het was even aftasten, maar de indeling die we hebben gemaakt werkt super. Beneden hebben we nu 5 effectieve werkplekken in plaats van 12, en boven hebben we er nog 2 behandelplaatsen bij kunnen maken. Hierdoor konden we verantwoord werken, zonder gebruik te maken van schermen, om zo een plek met rust te creëren waarbij het even niet om corona draait. Vooral dat laatste had een positief effect, zo blijkt uit alle reacties die we hebben gekregen van onze klanten.

De komende tijd zullen we op deze manier doorwerken, met maximaal 5 collega’s tegelijkertijd. Om de bezetting te spreiden en toch iedereen te kunnen helpen zullen wij, in ieder geval tot 1 september, 2 extra koopavonden in de week hebben. Dit betekent dat wij op maandag, woensdag en vrijdag tot 21.00 open zijn, ideaal voor alle harde werkers!

Nu de rooster weer wat normaler worden, hebben we tijd om te reflecteren op de afgelopen periode, en om te sparren over hoe we het in de komende tijd gaan doen. Welke dingen kunnen nog beter, en welke dingen werken beter dan voorheen en houden we er misschien zelfs wel in? We hebben weer de tijd om de trainingen op te pakken, onze socials weer actiever te gebruiken, en nieuwe individuele doelen te stellen. Iets waar we allemaal weer zin in hebben!

We zijn vooral heel blij dat we onze passie weer met jullie mogen delen, en weer mooie dingen kunnen maken! De gebruikelijke maatregelen houden we voorlopig nog aan aan, ik zal ze hieronder voor de duidelijkheid nog een keer delen.

Rest mij niets anders dan iedereen een hele fijne zomer te wensen! Maak er wat moois van en geniet!

Pas goed op elkaar en tot snel!

Liefs Dagmar 💛

Wij houden elkaar en onze gezondheid goed in de gaten, en zo vragen we jullie

  • Je handen te desinfecteren bij binnenkomst
  • Alleen naar de salon te komen
  • Precies op de tijd van je afspraak binnen te komen
  • Bij de minste klachten graag je afspraak te verzetten
  • Bij lange behandelingen je eigen leesvoer mee te nemen

Wil je een afspraak maken? Doe dit dan online of telefonisch, op die manier kunnen wij het aantal mensen in de salon controleren. Wij zorgen ervoor dat we wat meer tijd per behandeling hebben, waardoor we zo goed mogelijk op schema kunnen werken. Om zo hygiënisch mogelijk te werken desinfecteren we alles na ieder bezoek. Vind je het prettig als we een mondkapje gebruiken? Geen probleem, geef dit dan even aan.

Dat was het wel zo’n beetje, als je nog vragen hebt, schroom niet te bellen of te appen. We willen dat iedereen zich zo veilig mogelijk voelt, dus helpen je graag waar we kunnen.

Written by Dagmar